Pohja:
Puoli pakettia Digestive keksejä
50g sulatettua voita
Hienonna keksit "jauheeksi".
Sekoita sula voi keksimurujen joukkoon ja levitä seos irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperin päälle.
Täyte:
2prk sitruuna tuorejuustoa
1prk maustamatonta rahkaa
2pss mansikkamousse aineksia
2dl maitoa
5 liivatelehteä
1-2dl mansikka mehua
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä.
Kuumenna mehu ja lisää lionneet liivatelehdet kuumaan mehuun hyvin sekoittaen.
Sekoita mansikka mousse ainekset maitoon.
Sekoita muut ainekset keskenään ja lisää mansikkamousse joukkoon.
Vatkaa seosta samalla kun lisää liivatemehun joukkoon ja kaada seos muruseoksen päälle vuokaan.
Anna seoksen jähmettyä mielellään pari tuntia jääkaapissa.
Pinta:
4dl mansikka mehua
4 liivatelehteä
Mansikoita
Lado mansikka viipaleet kakun pinnalle.
Liota liivatteet kylmässä vedessä. Kuumenna mehu ja lisää liivatteet hyvin sekoittaen.
Lisää liivatemehu varovasti mansikoiden päälle, niin ettei lämmin liivatemehu rupea sulattamaan itse kakkua.
Anna kakun hyytyä mielellään pari tuntia, ja tarjoile.
Toivottavasti ei tullut kamalan epäselvästi tämä ohje.
Kommentit